Δωρεάν μαθήματα τένις…

38

… για κάθε ηλικία στη LES RAQUETTES TENNIS ACADEMY!

Η Προπονητική Ομάδα του Πρότυπου Προπονητικού Κέντρου Αντισφαίρισης Les Raquettes Tennis Academy είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει στον μαγικό κόσμο του τένις! Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν 2017-2018, οι άνθρωποι της Ακαδημίας σας περιμένουν στις εγκαταστάσεις της, στη Δροσιά της Θέρμης, προκειμένου να σας γνωρίσουν και να σας συστήσουν με την αντισφαίριση!

Στο πλαίσιο του «relaunch” της Les Raquettes Tennis Academy την Τετάρτη 6/9, στις 17:30, τα 7 αυτόνομα γήπεδα της Ακαδημίας θα είναι στη διάθεση του κοινού, που θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με έμπειρους προπονητές. Το Open Day της Les Raquettes Tennis Academy απευθύνεται σε φίλους του τένις κάθε ηλικίας και κυρίως κάθε επιπέδου. Το μόνο που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι η καλή σας διάθεση! Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθετε… on court!

Δυο λόγια για την Les Raquettes Tennis Academy

Η πολυετής εμπειρία μας και ειδικά η πορεία του Les Raquettes ως το κορυφαίο τένις club της Βόρειας Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο μπόλιασαν την αντισφαίριση ακόμα περισσότερο στις καρδιές των ανθρώπων μας, κυρίως όμως τους εξόπλισαν και τους προετοίμασαν για τη νέα σεζόν που «ανέτειλε» στις αρχές του Σεπτέμβρη, με το «relaunch” της Les Raquettes Tennis Academy! Της ακαδημίας μας, που από φέτος θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της GPTCA και θα εξειδικεύεται με τις πλέον επαγγελματικές μεθόδους στην εκμάθηση του τένις ως διασκέδαση, εκπαίδευση, αλλά και πρωταθλητισμό!

Αν με τις δεκάδες δράσεις μας στο Les Raquettes Tennis Club κατορθώσαμε και βάλαμε την Ελληνική αντισφαίριση στον Ευρωπαϊκό τενιστικό χάρτη, με σκληρή και απρόσκοπτη δουλειά θα δώσουμε το 1000% των δυνατοτήτων μας, προκειμένου η Les Raquettes Tennis Academy να είναι τροφοδότης των μελλοντικών Ελλήνων Πρωταθλητών, με την ευχή μια μέρα να πρωταγωνιστήσουν σε διεθνές επίπεδο!

Στόχος μας στην Les Raquettes Tennis Academy είναι μέσα από σκληρή δουλειά και επίμονη προπόνηση να βελτιώσουμε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που θα μας εμπιστευθεί, να «μολύνουμε» όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε με αυτό το «μαγικό» τενιστικό μικρόβιο, να επεξεργαστούμε ακατέργαστα ταλέντα και να φτιάξουμε τους αυριανούς πρωταθλητές… Για αυτό το ταξίδι… να είστε βέβαιοι πως εμείς είμαστε έτοιμοι! Εσείς;