Δύο μήνες τιμωρία για τον Τζήκα του ΠΑΟΚ!

Το μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο στον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Απόστολο Τζήκα, μετά τις καταγγελίες του ΤΑΑ Ηρακλής για την αναμέτρηση στην Μίκρα που διεκόπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

συνεδρίασε την 13η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), κατόπιν αναβολής από την 19η-12-2019, για να δικάσει την υπόθεση αναφορικά με την υπ’ αριθ. πρωτ. 13 /17-12-2019 κλήση σε απολογία του ΤΑΑ «ΠΑΟΚ» και του παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, σε σχέση με τα αποδιδόμενα σε αυτούς πειθαρχικά παραπτώματα, που φέρονται ότι τελέστηκαν στον αγώνα που διεξήχθη στις 15-12-2019 (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ) στο κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης. Το ως άνω ΤΑΑ, καθώς και ο Αχιλλέας Τζήκας εκπροσωπήθηκαν από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, Νικόλαο Παπαδόπουλο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ως άνω σωματείο (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ) τις ποινές (α) της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και (β) του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον παράγοντα του ως άνω σωματείου (Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ), Αχιλλέα Τζήκα, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διάρκειας δύο (2) μηνών

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και στον παράγοντα αυτού, Αχιλλέα Τζήκα, προκειμένου να λάβουν γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες.