«Είμαι ΠΑΟΚτσής, να πάρω τίτλο με την ομάδα που αγαπώ»

Ο Τάκης Φλώρος μίλησε στην συνέντευξη τύπου του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (16/4) στις 20:00 στην Ηλιούπολη της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

«Είμαι ΠΑΟΚτσής. Μεγάλωσα στην Τούμπα, προπόνησα την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ παλιότερα, τώρα είμαι ξανά στις γυναίκες και θέλω να πάρω τον τίτλο με αυτή την ομάδα!

Αντικειμενικά είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι κάτι που χτίζεται και θέλει χρόνο. Δεν γίνεται με τα λόγια. Το έχουμε κάνει εμείς στην ομάδα με το πολύ καλό staff που υπάρχει. Γίνεται καλή δουλειά. Όλη η αυτή η προσπάθεια έχει σαν κορύφωση το παιχνίδι της Παρασκευής.

Δεν ήταν νορμάλ η χρονιά. Όχι μόνο στον αθλητισμό και στις ζωές μας. Δεν έχουμε παίξει ανταγωνιστικά παιχνίδια έως τώρα. Βασιζόμαστε στην ανταγωνιστική άμιλλα και στην καθημερινή προπόνηση. Επίσης, τώρα είναι τελικός. Μέχρι τώρα γινόταν Final-4. Είναι κάτι διαφορετικό. Όμως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα δεδομένα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε και για την απώλεια του Νότη Λίτσα:

«Ήταν τεράστιο σοκ η απώλεια του Νότη Λίτσα. Ότι και να πω θα είναι λίγο. Μας συνέδεε φιλία από το 1972. Κάθε μέρα βρισκόμασταν τα τελευταία 15 χρόνια και τα λέγαμε γύρω από το βόλεϊ. Έφυγε νωρίς. Ήταν σοκ μεγάλο».