«Ελπίζω να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη»

Ακόμα μια δήλωση για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ έκανε ο Ντίμα Φιλίποφ, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον Αντώνη Τσαλόπουλο αλλά και την οικογένεια Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Για μένα ήταν ένα δύσκολο ματς. Ήταν το τελευταίο μου στον ΠΑΟΚ μετά από δύο ωραία χρόνια. Κάναμε ότι μπορούσαμε και δώσαμε τα πάντα για να πάμε στον τελικό αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Ο τραυματισμός του Σωτηρίου μας δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο γιατί όπως ξέρετε δεν είχαμε τους ξένους μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση και πιστεύω πως με τον Ολυμπιακό θα γίνουν ωραίοι αγώνες.

Πέρασα όμορφα στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ αλλά ήρθε η στιγμή να αλλάξω κάτι στη καριέρα μου. Πάω στην Ελβετία σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και σύλλογο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και ποτέ δεν κλείνω την πόρτα σε καμία ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δύο χρόνια, προπονητές και την διοίκηση, ιδιαιτέρως τον κ. Τσαλόπουλο και την οικογένεια Σαββίδη που βοήθησε πολύ στο να έρθω στην ομάδα. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ “.

Ήμουν και το 2009 εδώ με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν ωραία να είχαμε και τώρα κόσμο αλλά δεν γινόταν. Μακάρι στο μέλλον να γίνουν και άλλες διοργανώσεις στο Ο.Α.Κ.Α. να τις δει ο κόσμος από κοντά”.