Επική πρόκριση Ηρακλή στον τελικό…Θεσσαλονίκης!

66

O Hρακλής πέτυχε τεράστια νίκη πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ και πήρε το δεύτερο εισιτήριο του τελικού που θα έχει άρωμα…Θεσσαλονίκης καθώς το Σάββατο στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό με τα σετ να κρίνονται σε ορισμένες περιπτώσεις σε…ροντέο καθώς  κρίθηκαν μετά από αρκετή ώρα με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 36-38 στο τρίτο σετ που κατέληξε τελικά στους “κυανόλευκους”.

Ο Παναθηναϊκός πήρε με δυσκολία το ξεκίνημα του παιχνιδιού επικρατώντας 32-34 του Ηρακλή με το σκορ να προϊδεάζει την συναρπαστική συνέχεια του ματς.

Το δεύτερο σετ πήραν εύκολα οι “πράσινοι” ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με “νύχια και με δόντια” πήραν το καθοριστικό τρίτο σετ μειώνοντας σε 2-1 ενώ αργότερα με το 32-30 κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στο ται μπρέικ ο Ηρακλής ήταν πιο αποφασισμένος και με καλύτερη ψυχολογία καθώς επέστρεψε από το 0-2 και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Έτσι, με όπλο το ηθικό του και το απροσπέλαστο μπλοκ κατάφερε να φτάσει στο 15-10 σκορ που έδωσε την πρόκριση στους “κυανόλευκους”.