Η απάντηση του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ

48

Ο τέταρτος τελικός του πρωταθλήματος χάντμπολ είχε ένταση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό ενώ η “κιτρινόμαυρη” πλευρά εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού.

Πριν από λίγο, ήρθε η απάντηση των “ερυθρολεύκων” που αναφέρεται με σκληρά λόγια κατά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το είδαμε και αυτό.

Το αγαπημένο και όπως φαίνεται και κακομαθημένο παιδί της Ομοσπονδίας Χάντμπολ έβγαλε ανακοίνωση κατά της!

Αντί η ΑΕΚ να ζητήσει συγγνώμη, που για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, καταστρατήγησε όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα ασφαλείας, βγαίνει και στην επίθεση.

Υπεράριθμοι θεατές σε ένα ακατάλληλο γήπεδο, σουλατσαδόροι οπαδοί- security, χαλασμένα μεγάφωνα, διακοπή προθέρμανσης, φτυσίματα σε αθλητές… Και έχουν το θράσος να κατηγορούν τους διαιτητές και τους παρατηρητές, που τα έγραψαν στο φύλλο αγώνα!!!

Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας του 5ου αγώνα, άλλοθι απολογίας προς τους φιλάθλους της ή και τα δύο, οδήγησαν άραγε την ΑΕΚ στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης;

Είχαμε ξεκαθαρίσει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ότι δεν θα ανεχτούμε τίποτε λιγότερο, από όσα γραπτώς συμφωνήσαμε. Ζητήσαμε την πρόληψη για την αποφυγή προβλημάτων και όχι την εκ των υστέρων καταγραφή τους.

Για το καλό του αθλήματος και σεβόμενοι ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στο πρωτάθλημα χάντμπολ, δεχθήκαμε να ξεκινήσει ο αγώνας, παρά την απίστευτη ανικανότητα Αστυνομίας και Ομοσπονδίας να τηρήσουν όλα όσα συμφωνήσαμε.

Είναι όμως η τελευταία φορά που γίνεται αυτό.

Στο νέο πρωτάθλημα θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Τα χρέη των ομάδων στην Ομοσπονδία θα πληρώνονται, τα γήπεδα θα έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, οι πληρωμές θα γίνονται από λογαριασμούς των Σωματείων, οι κανονισμοί θα εφαρμόζονται.

Αν δεν μπορεί η ΟΧΕ να διοργανώσει με ισονομία και κανόνες το πρωτάθλημα, ας δηλώσει την αδυναμία της στην Πολιτεία. Παιδιά και αποπαίδια όμως δεν θα υπάρξουν ξανά…

ΥΓ1. Αλήθεια η αβλεψία των διαιτητών, να παίζει η ΑΕΚ – για 1 ολόκληρο λεπτό στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα – με παραπάνω παίκτη κατά τη διπλή αποβολή, περιλαμβάνεται στη “σφαγή” που υπέστη από τους διαιτητές;