Η γνώμη του απόλυτου πρωταγωνιστή

233

Ο Ρολάντο Σεπέδα, ήταν εκπληκτικός στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας 29 πόντους και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη πρόκριση.

Ο Κουβανός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι και ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε γιατί αν δεν το καταφέρναμε, θα ήταν πολύ δύσκολο να το κάνουμε στην έδρα του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν μία πολύ ωραία σειρά με μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα του Ολυμπιακού, χάσαμε το ένα εδώ, αλλά τελικά καταφέραμε να προκριθούμε», συμπλήρωσε.

Για την παρουσία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, υπολογίσιμη, αλλά εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν ετοιμαστούμε σωστά και το κάναμε σήμερα».

Για τη συνέχεια: «Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο, θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο, γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να κερδίσουμε τον τίτλο».

Για το πλεονέκτημα: «Δεν νομίζω πως το πλεονέκτημα σημαίνει κάτι και το δείξαμε με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα όμως εμείς τελικά είχαμε την πολύ όμορφη ευκαιρία να τελειώσουμε εδώ τη σειρά».