Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Άρη στους οπαδούς

Ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία  απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ηρακλή σήμερα στις 19:00 στο γήπεδο της Μίκρας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όντας τυπικά γηπεδούχος, ο ΑΡΗΣ θα παλέψει σήμερα για τη νίκη επί του Ηρακλή σε έναν δύσκολο αλλά και εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα καθώς οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και στόχο την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Οι παίκτες είχαν το χρόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες τόσο για προπόνηση όσο και την αποθεραπεία τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν κάποιους από αυτούς. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Μέλκας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. »

Έχουμε ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία μας. Η ομάδα αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία του παιχνιδιού και θα παλέψει για τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει», τονίζει ο Γιάννης Μέλκας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ-ΤΑΠ καλεί όλους τους Αρειανούς να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν στο σημερινό εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Όλοι στις 19:00 στη Μίκρα!»