«Καλές διακοπές στον Ολυμπιακό»

216

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί του ΟΣΦΠ και την πρόκριση στον τελικό των play-off της Volleyleague.

O κ. Τσαλόπουλος αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία του κόσμου των «ασπρόμαυρων», την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και… καλές διακοπές στην ομάδα του ΟΣΦΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μία μεγάλη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η σημερινή. Ήταν ένα ξέσπασμα το σημερινό, μετά από όλα αυτά που ζήσαμε. Τα αφήνουμε πίσω μας όμως και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας τους τελικούς. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, έχει τα δικά της θέματα, αλλά θα τα βρούμε όλα στην πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και αυτόν που βρέθηκε στο γήπεδο και αυτούς που δεν ήρθε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, που ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος πρόσθεσε: «Εκ των πραγμάτων νιώθουμε δικαιωμένοι. Είχαμε δύο ατυχίες, χάσαμε αδικαιολόγητα δύο τίτλους, αλλά εντάξει έτσι είναι η ζωή, έχει χαρές και λύπες. Τώρα πάμε για το μεγαλύτερο έπαθλο. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλές διακοπές και πιστεύω να είδαν τι εστί φιλοξενεία. Είδαν τη συμπεριφορά και των φιλάθλων και της ομάδας, που αντί να πανηγυρίσει, πήγε να τους προσταυτεύσει για παν ενδεχόμενο και όλα έληξαν καλά. Είναι ανεπανάληπτες στιγμές και εύχομαι να τις ξαναζήσουμε σύντομα. Είμαστε παράξενη οικογένεια, που στα δύκκολα πάντα ενώνεται».

Για το γεγονός ότι σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο: «Ήταν εδώ το μπάσκετ, το χάντμπολ, το γυναικείο μπάσκετ… Αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρει.