Καλμαζίδης και Κουρνέτας προσπαθούν να εξηγήσουν…

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε για δεύτερη φορά, με τον ίδιο αντίπαλο, να χάσει με σχεδον τον ίδιο τρόπο.

Την δική του εξήγηση προσπάθησε να δώσει ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης: «Σύμπτωση ξανά; Αν επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Τι να πω. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Ήμασταν καλοί στα δύο πρώτα σετ και στο τρίτο φτάσαμε στο 24-21. Στα δύο πρώτα σετ δε μπορούσε ο Ολυμπιακός να μας σταματήσει. Παίζαμε ελεύθερα με ενέργεια.

Στο τέλος του 3ου σετ κολλήσαμε. Έσβησαν τα φώτα, ενώ είχαμε και ματς μπολ. Από εκεί και πέρα χάθηκε η αυτοπεποίθηση. Και το κομμάτι αυτό είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να αλλάξει όλο τον αγώνα».

Για τη συνέχεια είπε: «Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε το συναίσθημα που μας δημιουργεί το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το διαχειριστούμε αγωνιστικά ή τακτικά. Η διαχείριση στο ψυχολογικό κομμάτι μετράει τώρα και αυτό πρέπει να δούμε».

Δηλώσεις έκανε και ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας: «Φτάσαμε τόσο κοντά, γι’αυτό τα συναισθήματα είναι πικρά. Σίγουρα είναι πλήγμα που δεν έχει τόσο να κάνει με τον Ολυμπιακό, έχει να κάνει με εμάς. Γιατί θεωρώ ότι σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Δεν θεωρώ ότι ο ΟΣΦΠ ήταν καλός σήμερα.

Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Γιατί αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό».