Καταγγελία για Γκόμεζ: «Δεν υπήρχε ορθοπεδικός»!

514

Η εικόνα του Ερνάντο Γκόμεζ να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το κλειστό της Πυλαίας, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό για το Λιγκ Καπ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βασίλη Μηνούδη.

Ο γενικός γραμματέας του συνδικαλιστικού οργανού των αθλητών βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ) σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλε πως δεν υπήρχε στο γήπεδο ορθοπεδικός για να βοηθήσει τον Γκόμεζ.

Έγραψε χαρακτηστικά:

«Τραυματίζεται ο διαγώνιος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσημης διοργάνωσης του Λιγκ Καπ, στην έδρα του ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει κάποιος ορθοπεδικός στο γήπεδο να του βάλει τον ώμο στη θέση… Από ότι έμαθα ζητούσαν βοήθεια από τον γιατρό/φυσικοθεραπευτή του μπάσκετ, αλλά τελικά πήγε στο κλινική για να του κάνουν μέθη.

Τραγική η εικόνα να ακουμπάει ο Γκόμεζ τον βγαλμένο ώμο του πάνω στη διαφημιστική πινακίδα, σφαδάζοντας από τους πόνους, με τη βοήθεια του φιλότιμου coach Καλμαζίδη, μην έχοντας τη βοήθεια κανενός “ειδικού”… Ωχ, sorry, ξέχασα ……δεν υπήρχε κανένας! Τυπικά υπήρχε ένας παθολόγος (για το φύλλο αγώνα) στο γήπεδο και ένας άπειρος μασέρ, αλλά κύριοι…..με πορδές δεν βάφονται αβγά…Επιτέλους επενδύστε λίγο και στην υγεία των αθλητών. Στο κάτω κάτω περιουσία των σωματείων είναι, έλεος…Περαστικά “Χάρι” Harry Gomez – buena recuperación».

Δείτε την ανάρτηση: