«Μας έκλεψαν έναν τίτλο»

79

O Team Manager της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV, Γρηγόρης Νατσιόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Δικέφαλου, για τα playoffs που έρχονται, αλλά και για τον μεγάλο αγώνα που δίνει ο Δικέφαλος σε διάφορα μέτωπα τον τελευταίο διάστημα.

Κάνοντας μία αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας τόνισε: «Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι θετική.

Κρατήσαμε τον βασικό κορμό στην αρχή, στην συνέχεια πραγματοποιήσαμε κάποιες προσθήκες και αναγκαστήκαμε εν τέλει να κάνουμε δύο αλλαγές λόγω ειδικών συνθηκών. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και όλοι νιώθουμε πολύ καλά.

Στην καρδιά όλων μας είμαστε κυπελλούχοι, καθώς θα είχε επιτευχθεί ο ένας από τους δύο στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς αλλά δυστυχώς έγιναν όλα αυτά που είδαμε στο τελικό της Γλυφάδας και ουσιαστικά μας «κλέψανε» τον ένα στόχο.

Από εδώ και πέρα όλοι μας έχουμε πεισμώσει και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας, σε εμάς τους ίδιους αλλά και στον ΠΑΟΚ.

Για τη συνέχεια και τα playoffs είπε: «Κατά πάσα πιθανότητα στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της ΑΕΚ με πλεονέκτημα έδρας. Εμείς δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο, αντιθέτως με τους υπόλοιπους. Με την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, θα τα καταφέρουμε και θα πάμε στον τελικό, εκεί όπου υπάρχουν τρεις αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν».

Για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και βάθος στον πάγκο. Το τρίτο είναι και το πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου και το γεγονός αποδεικνύεται και με τον πρόσφατο τραυματισμό του αρχηγού, Θοδωρή Πετρίδη, το κενό του οποίου καλύφθηκε επάξια από τον Κέζιτς».

Τέλος ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και πολλές χαρές. Εύχομαι όλοι εμείς που βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να είμαστε γεροί και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Βλέπουμε όλοι ότι με την έλευση του κ. Ιβάν Σαββίδη, στα κοινά του ΠΑΟΚ, ο Σύλλογος έχει μεγαλώσει και όλοι μας είμαστε στο πλευρό του. Η δικαίωση χρειάζεται υπομονή και επιμονή και με πρωτεργάτες τον κ. Ιβάν Σαββίδη και τον πρόεδρο του Α.Σ. κ. Αθανάσιο Κατσαρή ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για να την κερδίσει».