Μεταγραφή διεθνούς και ΠΑΟΚτσή

24

Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας νέων, Πέτρο Μπουκοβίνα, απέκτησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός τερματοφύλακας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος, ενώ συν τοις άλλοις είναι και οπαδός της ομάδας.

Ο Μπουκοβίνας βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να κλείσει τη συμφωνία. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Από μικρός είμαι μέσα στο σύλλογο, ως φίλαθλος στις κερκίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Με προσέγγισαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, πριν ακόμη ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν».

Ο διεθνής πορτιέρο δεν ξέχασε φυσικά να ευχαριστήσει και την πρώην του ομάδα. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για τα δύο χρόνια που πέρασαν εκεί. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης καλωσόρισε τον Πέτρο Μπουκοβίνα λέγοντας: «Είναι χαρά μας να έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνδυάσει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του».