“Μπορούμε να προκριθούμε”

17

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε ο Όκολιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την United Volleys ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω αγωνιστεί δυο σεζόν στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι η Φρανκφούρτη είναι μια ομάδα με καλό σέρβις και υποδοχή. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα διότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στην έδρα τους. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε την τακτική τους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς.

Σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε ένα “θαύμα”, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, και πόντο πόντο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Το Fraport Arena είναι ένα μεγάλο γήπεδο και πάντα γεμάτο με φιλάθλους όταν παίζει η ομάδα. Πληροφορήθηκα ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες πολλοί οπαδοί μας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθειά μας».