«Μόλις φτάσουμε Θεσσαλονίκη, μηδενίζει το κοντέρ»

Ο Βασίλης Κουρνέτας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι, στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στη Σύρο, αρχικά είπε: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Το ίδιο κάναμε και στον ημιτελικό. Μόλις φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, μηδενίζει το κοντέρ».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Κάναμε λιγότερα λάθη και ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Νευρικό, αλλά και το άγχος μέσα στο πρόγραμμα είναι. Σε γενικές γραμμές το διαχειριστήκαμε καλύτερα, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο σέρβις σε κρίσιμα σημεία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά στο δεύτερο σετ και ίσως η ένταση μας βοήθησε. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

Για το ποιον θεωρεί ως πολυτιμότερο της σημερινής νίκης: «MVP για μένα ήταν ο Γιαμπλόνσκι, χωρίς να θέλω να ξεχωρίσω έναν παίκτη, γιατί είναι η ομάδα είναι που δουλεύει. Σήμερα έδωσε πολλές λύσεις, όταν κάποιοι αντιμετώπισαν πιο οργανωμένο μπλοκ του Φοίνικα».

Και κατέληξε: «Για μας όπως και για τη Σύρο, οι τελικοί έχουν αρχίσει πιο πριν. Ολυμπιακός, τελικός λιγκ καπ, τελικός Κυπέλλου. Σίγουρα υπάρχει άγχος κι αυτό θα πρέπει να το διαχειριστούμε. Να ξεχάσουμε το 1-0 και να μην ξεγελαστούμε από το σκορ του πρώτου αγώνα».