Νούμερα, που… σοκάρουν

Γενική συνέλευση έχει σήμερα ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ίσως το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο της χώρας, χωρίς χρέη και με τα τμήματά του να πρωταγωνιστούν και να κερδίζουν τίτλους.

«Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα και να φέρνουμε επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουμε με τίτλους και επιτυχίες. Η δυνατότητα εξεύρεσης πόρων γνωρίζετε ότι είναι δύσκολη λόγω της οικονομική κατάστασης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα δύο μεγάλους χορηγούς που μας βοηθάνε τα τελευταία δύσκολα χρόνια. Την εταιρία του κ. Αμοιρίδη και την εταιρία του κ. Τσαλόπουλου που είναι οι μοναδικοί στυλοβάτες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια. Ελπίζω να βρεθούν και άλλοι ΠΑΟΚτσήδες που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που να θέλουν να βοηθήσουν. Τα έσοδα είναι μόλις 1.300 ευρώ από τα μέλη του ΑΣ. 30-40 μέλη μόνο πληρώνουν τις συνδρομές τους παρά το γεγονός ότι η συνδρομή έχει μειωθεί. Τα συμπεράσματα δικά σας…», ήταν το μήνυμα του Θανάση Κατσαρή…

Πραγματικά σοκαριστικό, να πληρώνουν μόλις 30-40 μέλη τις συνδρομές τους, κάτι που σημαίνει ότι μόνο όσοι είναι στη διοίκηση και οι έφοροι των τμημάτων, πληρώνουν τις συνδρομές τους!