Ξεκίνησαν δυνατά

Το training report της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας έκανε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, για το τμήμα βόλεϊ γυναικών, με τον Δικέφαλο να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι και ιστορική, αφού θα είναι η πρώτη φορά που οι «ασπρόμαυρες» θα συμμετάσχουν στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με χαλαρό πρόγραμμα και ελαφριά βάρη, ξεκίνησε η πρώτη φάση της προετοιμασίας για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας.

Με δεδομένες κάποιες απουσίες αθλητριών λόγω Εθνικών ομάδων, όπως είναι η Ντάρια Έρτσεν (Σλοβενία) και η Σταματία Κυπαρίσση (Εθνική Κορασίδων), αλλά και την απουσία του προπονητή της ομάδας, Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβακίας, οι υπόλοιπες αθλήτριες… έπιασαν δουλειά μαζί με τον βοηθό προπονητή, Γιάννη Χαριτωνίδη, τον γυμναστή, Λάμπρο Δάνα και τον στατιστικολόγο, Βασίλη Τολούδη, στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Στις προπονήσεις θα ενταχθεί άμεσα η Καρολίνα Αλμπουκέρκι, καθώς η Βραζιλιάνα πασαδόρος βρίσκεται από τα ξημερώματα στην χώρα μας. Η Καρολίνα η οποία είναι ένα «κόσμημα» για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ, θα μπει αμέσως σε ρυθμούς προπονήσεων, εκεί που θα γνωρίσει τις νέες συμπαίκτριες της.

Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να χαρακτηριστεί ως περίοδος προσαρμογής, όπου δίνεται έμφαση στην φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, με το κύριο μέρος της προετοιμασίας να πραγματοποιείται με την άφιξη του προπονητής της ομάδας μας, Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα αρχές Σεπτέμβρη, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας».