Ο Ηρακλής για την “Οδύσσεια” της Σύρου

12

Η Πανελλήνια Ναυτική ομοσπονδία αποφάσισε να κρατήσει δεμένα τα πλοία συμμετέχοντας έτσι στην απεργία που έχει κηρυχθεί σε όλη την χώρα.  Μάλιστα, οι διοικούντες των “κυανόλευκων” έκαναν αίτημα για να μετατεθεί το παιχνίδι την Κυριακή ώστε να μπορέσει η αποστολή να φτάσει κανονικά για το παιχνίδι.

Δείτε όσα τονίζει το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή:

«Τα Καπρίτσια της Σύρου»

Όπως πολλάκις έχουμε γράψει η Σύρος έχει αποδειχθεί ότι είναι μία ομάδα που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και προσβάσεις με τη Λίγκα και έτσι για ακόμη μια φορά βλέποντας τον Ηρακλή να μικραίνει επικίνδυνα τη διαφορά και να ανεβαίνει δυναμικά «πέρασε το δικό της» απορρίπτοντας το αίτημα του Ηρακλή.

«Εκτός προγράμματος και προϋπολογισμού »

Με αφορμή αυτής της εξέλιξης παίκτες και προπονητικό τιμ αναχώρησαν εκτάκτως χθες το βράδυ (11/1) στις 23:00 για να καταφέρουν να προλάβουν τη σημερινή αεροπορική ανταπόκριση με το νησί των Κυκλάδων, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστούν το Σάββατο. Ωστόσο η ομάδα μας με αυτό το αεροπορικό ταξίδι χρεώνεται με 5.900 ευρώ τα οποία το τμήμα είχε συγκεντρώσει από τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή Χαλκίδας και είχε προγραμματίσει να τα διαθέσει στην εξυπηρέτηση των δόσεων προς τους παλιούς αθλητές ώστε να γίνει η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών και η ομάδα να προχωρήσει στην προσθήκη ενός έμπειρου κεντρικού.

Σύσσωμη η ομάδα ταξίδεψε για το νησί, ενώ την αποστολή ακολούθησε και ο τραυματίας Β. Μούχλιας που εδώ και μια εβδομάδα ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Το απογευμα θα πραγματοποιηθεί ή προπόνηση- προετοιμασία εν όψη του αυριανου αγώνα.

Ο Αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ