«Ο ΠΑΟΚ θα είναι μέσα στους στόχους»!

41

Ο ηγέτης της περσινής σεζόν στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, αποκαλύπτεται στην FORZA, όπου μιλάει για την προετοιμασία της ομάδας, το νέο ρόστερ και τους στόχους!

Ο Ισραηλινός ήταν από τους πρώτους παίκτες που συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να παραμείνει και φέτος, όπου μέσα από την FORZA μιλάει γι’ αυτή την επιλογή του.

«Δεν το σκέφτηκα πολύ. Μας αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι καταπληκτική, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Ήταν ένας από τους λόγους που παρέμεινα και φέτος στην ομάδα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προσφέρει τα πάντα, να είναι όλα καλά μέσα στην ομάδα, αλλά πρέπει και η οικογένεια να νιώθει καλά. Όλα έπαιξαν το ρόλο τους» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την μέχρι τώρα δουλειά στην προετοιμασία, τόνισε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, δουλεύουμε πάνω στην φυσική κατάσταση αυτή την ώρα, με τον κόουτς να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό. Όλα κυλάνε ήρεμα για εμάς τώρα».

Σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα, ο Σαφράνοβιτς σημείωσε: «Είναι μια δύσκολη ερώτηση αυτή. Δεν μπορώ να απαντήσω εάν θα χρειαστούμε ένα μήνα ή περισσότερο, δεν μπορώ να πω το πότε ακόμα. Το βασικό είναι ότι έμειναν αρκετά παιδιά από την περσινή σεζόν, ενώ η ομάδα έκανε και πέντε καλές προσθήκες».

Όσον αφορά το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ ξανά το πρωτάθλημα: «Φυσικά και μπορούμε! Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλες ομάδες και πάλευε όλες τις χρονιές για όλους τους στόχους. Θεωρώ πως και φέτος θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας και θα είμαστε μέσα στους στόχους».

«Ο Γκόμεζ είναι αγωνιστής»!

Αν ένας άνθρωπος γνωρίζει αρκετά καλά τον Χάρι Γκόμεζ, αυτός είναι ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος τόνισε στην FORZA, πως ο Βενεζουελάνος θα είναι πανέτοιμος!

Συγκεκριμένα πέρα από τους στόχους της νέας σεζόν και τη μέχρι τώρα προετοιμασία, ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, μίλησε στην FORZA και για τον Χάρι Γκόμεζ, καθώς τον γνωρίζει καλύτερα από όλους.

«Ο Χάρι θα είναι καλά! Δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά θα είναι ο ίδιος που ξέρει ο κόσμος. Τον ξέρω καλά εγώ σαν φίλος του και τι χαρακτήρα έχει. Ο Χάρι είναι αγωνιστής! Να είστε σίγουροι ότι θα έρθει πιο γρήγορα πίσω, μέχρι τώρα τα πηγαίνει αρκετά καλά».

Δεν θα μπορούσε όμως να μην αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος! Δεν έχω λόγια γι’ αυτούς, είναι πάντα δίπλα μας. Τους ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνουν».

Πηγή : FORZA