Πάνε… στοίχημα ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός

21

Μπορεί ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός να είναι παραδοσιακοί… εχθροί, μπορεί όπως όλα δείχνουν, να είναι φέτος οι δύο διεκδικητές του τίτλου στο πρωτάθλημα του βόλει, αλλά σε μία περίπτωση, φαίνεται πως ακολουθούν κοινή γραμμή.

Οι δυο τους κατέστησαν σαφές στο σημερινό συμβούλιο της Λίγκας, ότι δεν αποδέχεται την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος βόλει, το οποίο είναι να ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου και θέλουν να συνεργαστούν με στοιχηματική εταιρία για να κάνουν συμφωνίες μόνοι τους.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αποφάσισαν να βγουν από την κεντρική χορηγία του ΟΠΑΠ για να πάρουν περισσότερα χρήματα από στοιχηματική εταιρία, καθώς δεν ικανοποιούνται από τις 50.000 ευρώ που είναι το μερίδιό τους από τον ΟΠΑΠ.

Στη Λίγκα έγινε χαμός όταν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άνοιξαν τα χαρτιά τους και οι υπόλοιπες ομάδες τους κατηγόρησαν ότι διαλύουν ουσιαστικά τον συνεταιρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενδεχόμενη αποχώρησης από την κεντρική χορηγία, έχει επιπτώσεις για τις ομάδες, που τιμωρούνται με 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 25.000 ευρώ πρόστιμο!