Πανσερραϊκός στον… πάγο

42

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω ανακατατάξεων στον χώρο των παγοδρομιών, το τμήμα Χόκεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκού θα δώσει το παρόν στο Πανελλήνιο Τουρνουά Χόκεϊ επί Πάγου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” 2016, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7-8 Μαίου στο παγοδρόμιο “Iceberg” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιεί η νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) από την στιγμή που ανέλαβε τα αθλήματα των Παγοδρομιών με απόφαση του Υφυπουργού, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα εποχή στον χώρο των Παγοδρομιών.

Εκτός από τον Πανσερραϊκό, θα λάβουν μέρος και οι παρακάτω ομάδες :

Τάρανδος Αθηνών

Χάσκις Θεσσαλονίκης

Ice Guardians Θεσσαλονίκης

Στο τουρνουά οι αθλητές θα χωριστούν με κριτήριο την ηλικία τους και θα πραγματοποιηθούν αγώνες αντρών και παίδων. Έτσι, τα λιονταράκια θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός σε αγώνες πάγου και στόχος τους είναι να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία αντιμετωπίζοντας μερικές δυνατές ομάδες.

Από την άλλη, το αντρικό τμήμα θα επιστρέψει σε επίσημους αγώνες πάγου μετά από σχεδόν 3 χρόνια , κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους αθλητές του.