Πρόκληση Κουμεντάκη: «Για χειροκρότημα ο κόσμος του ΟΣΦΠ»

57

Ο κόσμος του Ολυμπιακού καθύβριζε από το πρώτο λεπτό τον διεθνή Έλληνα Ντίμα Φιλίποφ, σηκώθηκε υβριστικό πανό, ενώ δεν έλειψαν τα αντεθνικά συνθήματα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο, πρώην ακραίος και τον «ασπρόμαυρων» Ραφαήλ Κουμεντάκης, ανέφερε πως ο κόσμος των ερυθρολεύκων άξιζε… χειροκρότημα για την συμπεριφορά του, σε μια ατυχέστατη δήλωση που συνιστά πρόκληση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Αν εξαιρέσουμε την απόδοσή μας στο 1ο σετ, που οφείλεται στο ότι η ομάδα προπονείται πολύ σκληρά, είναι καινούργια και θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, νομίζω ότι είναι λογική αυτή η κοιλιά. Στη συνέχεια όμως αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για το σύλλογο. Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Αυτός ο κόσμος πραγματικά είναι για χειροκρότημα, θέλουμε να είναι κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα για είναι πάντα χαρούμενος».