Πρόκριση για ΠΑΟΚ

56
Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε της ΧΑΝΘ σε αγώνα Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017, με τελικό σκορ 27-16, παίρνοντας την πρόκριση στους οχτώ του θεσμού.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μετά το πρώτο αναγνωριστικό επτάλεπτο, όπου οι ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με όπλο τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ρόστερ, έκλεισαν αρχικά το ημίχρονο με 14-11 για να φτάσουμε στο τελικό σκορ 27-16.

Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους αθλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι, τον δικαίωσαν με την απόδοσή τους.

Πλέον, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τις διακοπές των Χριστουγέννων να ανασυνταχθεί, να φορτίσει τις μπαταρίες του και να προετοιμαστεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΧΑΝΘ: 27-16

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Ζάγκας, Παλάσκας 7, Γουργούμης, Τσίλης 7, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 2, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Οικονόμου, Καλόμοιρος 1, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς 4, Κυπραίος 1, Κολοβός 2, Κέζιτς, Βεσελίνοβιτς 2.