Ρίτσι:”Έτσι θα το σηκώσουμε”

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον ματς με τον Εθνικό Πειραιά. εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κερδίσαμε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά αν δούμε πως πήγε το ματς από το τέλος, μόνο καλά λόγια έχω τα να πω. Επίσης, ήταν πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, καθώς τον τελευταίο καιρό έπαιζαν δύσκολα και απαιτητικά ματς για να βρεθούν στα Play Off. Τώρα πάμε στην Αθήνα να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Ακόμα, θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το τέλος της σεζόν.

Δουλεύουμε σε καλό επίπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Ήθελα να παίξουμε ακόμα καλυτέρα από το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου απέναντι στον Ηρακλή. Αυτά τα παιχνίδια σε βοηθούν να βρεις το ρυθμό που επιθυμείς για το τέλος. Σε όλους αυτούς τους μήνες ο Ολυμπιακός δεν έχασε ποτέ. Εμείς έχουμε μια ιδέα για το πώς μπορούμε να κερδίσουμε τους πιο κρίσιμους αγώνες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν παίζαμε αυτή τη στιγμή έξι ματς με τον Ολυμπιακό και παίρναμε τα τέσσαρα θα ήμασταν χαρούμενοι”.