«Σέβομαι και εκτιμώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του»

103

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει αγώνα σήμερα με τον Παναθηναϊκό (18:00 μ.μ.) στο Παλατάκι, και απέναντι του θα βρει έναν παλιό γνωστό.

Ο λόγος για τον Λούκας Ρανγκέλ που επιστρέφει στο παλατάκι μετά από περίπου 1,5 χρόνο όταν κατέκτησε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθα γεμάτος με ενέργεια και αισιοδοξία ώστε να κατακτήσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο ξανά, όπως είχε γίνει την χρονιά που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Πλέον είμαι στον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνω τι εστί να είσαι σε αυτή την ομάδα, προσπαθώ να παίζω το κάθε παιχνίδι με την καρδιά μου, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας» σχολίασε αρχικά για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχετικά με το πως βλέπει την φετινή διοργάνωση, σημείωσε: «Βλέπω ένα ικανοποιητικό επίπεδο στο πρωτάθλημα και καταλαβαίνω πως από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα υπάρχει μικρή διαφορά. Έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί καθώς οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά στο ποιος θα πάει καλά και ποιος όχι».

Ερωτηθείς για τις αναμνήσεις του στον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι: «Έχω περάσει μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ, σέβομαι τον κόσμο της ομάδας, τους εκτιμώ, όπως και τον σύλλογο. Ωστόσο πλέον είμαι στην αντίθετη πλευρά και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, η οποία μου άνοιξε φέτος την πόρτα».

Πρόσθεσε πως: «Είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ωστόσο για μένα, η ομάδα είναι έτοιμη για το κάθε παιχνίδι και τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ώστε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και πάλι».