Στα… χαρακώματα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός!

404

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Libero) για όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ αναφορικά με τους επτά ξένους που θέλει η Λίγκα να χρησιμοποιούν οι ομάδες και μεταξύ άλλων είπε ότι… “ο Παναθηναϊκός που τηρεί στάση Αλαφούζου και στο βόλεϊ, ψηφίζοντας Ολυμπιακό”.

Αυτή η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου των πράσινων στο δ.σ. της Λίγκας, Σταύρου Σπύρου, ο οποίες έβγαλε γραπτή δήλωση ζητώντας την ανάκληση της δήλωσης, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο Παναθηναϊκός έχει δυστυχώς πολύ σοβαρά δικά του προβλήματα αυτή τη στιγμή, για να ασχολείται με τον κάθε ένα. Ζητούμε από τον κύριο Παϊσιάδη να αναιρέσει την φράση του ότι δήθεν «ο Παναθηναϊκός ψήφισε Ολυμπιακό» γιατί αλλιώς θα αναγκάσουμε να εξετάσουμε κάθε νόμιμη οδό για το ψέμα.

Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το τιμά το γεγονός ότι ο εκπροσώπός του, αντί να σεβαστεί μαι ομάδα με τεράστια ιστορία, στο άθλημα η οποία τώρα διανύει την δυσκολότερη περίοδό της, λασπολογεί εναντίων της και την συκοφαντεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδεμία ψηφοφορία έγινε για τους επτά ξένους στο τελευταίο ΔΣ της ΕΣΑΠ. Σίγουρα δε φταίει ο Παναθηναϊκός αν ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι είχε ψηφιστεί τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα 9-2 και όχι 6-6. Η εισήγηση για αύξηση των ξένων που υπερψηφίστηκε, ήταν πρόταση του προέδρου της ΕΣΑΠ κυρίου Ταρνατώρου και εκπροσώπου του ΟΣΦΠ, ο οποίος υπενθυμίζεται έχει εκλεγεί με την ψήφο και του ΠΑΟΚ αλλά όχι του Παναθηναϊκού».