Στην κορυφή ο Σεπέδα

77

Ο κορυφαίος του πρωταθλήματος αναδείχθηκε Ρολάντο Σεπέδα, με τον Κουβανό διαγώνιο…πρωταθλητή, που εξαργύρωσε την πολύ καλή του φετινή σεζόν με τον «δικέφαλο». 

Αναλυτικά από την λίγκα:

«Ο Κουβανός διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής – MVP Bίκος Cola των τελικών αλλά και του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16.

Στους τέσσερις τελικούς πήρε συνολικά 101 πόντους (25 πόντους μέσο όρο) με συνολικό ποσοστό αποτελεσματικότητας 50%, 7 άσσους, 4 μπλοκ και 90 πόντους από επιθέσεις.
Ο Σεπέδα μοιράστηκε τον τίτλο του mvp και στην ημιτελική φάση μαζί με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς, ενώ είχε αναδειχτεί MVP Bikos Cola στην 2η και στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για την ανάδειξη του Σεπέδα συμμετείχαν και οι προπονητές που θήτευσαν στις ομάδες της σεζόν 2015-16 οι οποίοι σε ποσοστό 90% ανέδειξαν τον Σεπέδα MVP ενώ 10% συγκέντρωσε ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βααίλης Κουρνέτας.

Ο Σεπέδα είναι ο δεύτερος Κουβανός μετά τον Ρολάντο Ντεσπέιν που αναδεικνύεται mvp στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ μετά τον Βενεζουελάνο Ερνάντο Γκόμεζ που αναδείχτηκε mvp το 2015.

Την βράβευση έκανε ο Αντώνης Χατζηγεωργίου, Media & CommunicationsManagerτης Βίκος Α.Ε. , η οποία είναι ο επίσημος χορηγός του θεσμού των MVP πρωταθλήματος.
Η παρουσίαση του MVP όπως και των κορυφαίων του πρωταθλήματος 2015-16 θα γίνει στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA την Τρίτη 10 Μαΐου 2016».