Συναγερμός στην αστυνομία: Στην Θεσσαλονίκη οπαδοί της ΑΕΚ!

2062

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο τουριστικά λεωφορεία με οπαδούς της ΑΕΚ, στάθμευσαν έξω από το γήπεδο της ΧΑΝΘ, στην οδό Νικολάου Γερμανού.

Αγνοώντας την οδηγία περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών περίπου εβδομήντα οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα χάντμπολ με την ομάδα της ΧΑΝΘ. Το ταξίδι των κιτρινόμαυρων οπαδών ήταν άγνωστο στην Αστυνομία αλλά και στη διοίκηση της ομάδας της ΧΑΝΘ. Κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό μέχρις ότου οι εβδομήντα οπαδοί πέρασαν εντός του γηπέδου.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ και άντρες των ΜΑΤ απέκλεισαν την περιοχή καθώς υπήρχε ορατός κίνδυνος να γίνει αντιληπτή η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ από οπαδούς ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι της Αστυνομίας ζήτησαν από τους οπαδούς της ΑΕΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο για να ξεκινήσει ο αγώνας. Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν μία ώρα. Τελικά οι οπαδοί της ΑΕΚ επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.

πήγη:thestival.gr