Συναυλία για τον Ηρακλή από τον Σταρόβα

114

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή ζήτησε την συνδρομή του τραγουδιστή και γνωστού Ηρακλειδέα, Δημήτρη Σταρόβα, για μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Όπως παραδέχθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης, αποδέχθηκε την πρόταση και θα βοηθήσει

“Δέχθηκα πρόταση από τη διοίκηση του βόλεϊ για να κάνουμε συναυλία ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα. Είναι κρίμα που έχουμε μια μόνο ομάδα σε Α1 και δυσκολευόμαστε να παίξει. Φυσικά και θέλω να βοηθήσω όμως δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμα το πότε θα γίνει, καθώς είναι δύσκολο να βρεθούν κι άλλοι να παίξουν μαζί μου. Δυστυχώς οι Άγαμοι Θύται διαλύθηκαν, θα ήταν εύκολο να τους φέρω. Θα έρθουμε όμως σε επαφή με άλλους να δούμε πως θα το κάνουμε.

Είναι δεδομένο ότι θέλω να βοηθήσω. Το βόλεϊ είναι αγαπημένο μου άθλημα κι Δεν έχανα ματς στα καλά μας Χρόνια. Από τη στιγμή που θέλουμε να γίνει η συναυλία πρέπει να το τρέξουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει Γιατί είναι απαραίτητα τα χρήματα για την ομάδα”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero.