Τακουρίδης για ΠΑΟΚ και Τζούριτς

46

Για την αναμέτρηση και τον αποκλεισμό από την Γερμανική ομάδα αλλά και για τον Τζούριτς μίλησε ο Γιάννης Τακουρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Libero 107.4.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα ματς κόντρα στη United Volleys Φρανκφούρτης:

«Η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν μία ομάδα με μεγάλη συνοχή και πιο δουλεμένοι από τους αντιπάλους που αποκλείσαμε. Μία ομάδα γερμανική κλασική που δεν κάνει πολλά λάθη και είναι προσηλωμένη στην τακτική. Τις περισσότερες φορές αυτό το κάνει πιο δύσκολο, από το να παίξεις κόντρα σε μία ομάδα με μεγάλα ονόματα. Η Φρανκφούρτη έπαιξε πολύ καλά και πήρε δίκαια την πρόκριση».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Το ρόστερ είναι πολύ δυνατό, είμαστε πολύ δυνατή ομάδα με αθλητές που πρωταγωνιστούν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε στο CEV Cup που είναι πολύ καλή διοργάνωση και αντιμετωπίζουμε έναν καλό και δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η πολωνική ομάδα. Θεωρώ ότι χρειάζεται υπομονή. Ποτέ για την ομάδα δεν ήταν εύκολος ο δρόμος. Είναι θέμα δουλειάς και προσήλωσης για να μπορέσουμε να δεθούμε περισσότερο σαν ομάδα, να καταλάβουν τα νέα παιδιά το κλίμα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν αυτά και νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε και καλύτεροι».

Για τις περασμένες σεζόν:

«Τα προηγούμενα χρόνια, γίνονταν αλλαγές κάθε χρόνο μέσα στη χρονιά. Κάτι δεν πήγαινε καλά στον προγραμματισμό, αυτά τα ξέρει η διοίκηση . Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή, αλλά χρειάζεται χρόνος. Υπάρχουν αθλητές όπως ο Τζούριτς που είναι τεράστιος και είναι πολυτέλεια να είναι στον ΠΑΟΚ. Είναι από τους καλύτερους παγκοσμίως και σε καλή ηλικία. Είχαμε και τον Ντάντε παλιότερα, αλλά ήταν σε άλλη ηλικία. Προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά και χρειάζεται χρόνος. Δε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα τώρα από αυτό. Όταν έρθει η ώρα θα είναι αυτός που πρέπει».