Τερζής: «Σημαντικό το break στη Σύρο, πάμε για το 2-0»

86

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 στο «Paok Sports Arena» τον Φοίνικα Σύρου, με σκοπό να κάνει το 2-0 στους τελικούς της VolleyLeague και να αποκτήσει το πάνω χέρι για τον τίτλο.

Ο έμπειρος πασαδόρος των ασπρόμαυρων μίλησε τόσο για την εξέλιξη του πρώτου τελικού και σε ποια σημεία κρίθηκε, αλλά και για το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου καλώντας μάλιστα τον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας προκειμένου να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Αναλυτικά:

«Είχαμε δείξει ένα καλό πρόσωπο όταν κερδίσαμε εκτός έδρας δύο παιχνίδια. Ο πρώτος τελικός δεν ήταν καλός ποιοτικά, όμως μπορέσαμε και το κοντρολάραμε. Σημαντικά για την εξέλιξη του πρώτου τελικού ήταν τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ.

Το μεγάλο όπλο του Φοίνικα Σύρου όσον αφορά το σερβίς και την επίθεση είναι ο Ντόκιτς. Τον περιορίσαμε όμως στον πρώτο τελικό καταφέραμε να τον μπλοκάρουμε και έκανε πολλά λάθη και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι και στο δεύτερο τελικό θα πρέπει να τους πιέσουμε στο σερβίς, όπως κάναμε και στο παιχνίδι της Τρίτης να μην έχουν τόσο καλή υποδοχή προκειμένου να γίνει προβλέψιμος ο τρόπος με τον οποίο θα επιτεθούν.

Δε σημαίνει κάτι η νίκη στον πρώτο τελικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτή τη σειρά των τελικών. Ιδιαίτερα σε σειρές τελικών και ημιτελικών πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Θέλουμε όμως να κερδίσουμε και το παιχνίδι στην έδρα μας έτσι ώστε να έρθουμε πίσω στη Σύρο για να πανηγυρίσουμε εδώ.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο έβδομος παίκτης της ομάδας και τον θέλουμε κοντά μας προκειμένου να αποκτήσουμε σαφέστατο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».