«Τιμή να παίζω για τον ΠΑΟΚ»

56

Η Εύα Χαντάβα αποτελεί το «μπάμ» του καλοκαιριού για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με την ίδια να μιλά γι αυτή την νέα σελίδα στην καριέρα της, τους στόχους της με την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως ανυπομονεί για την το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Είναι τιμή μου να παίζω σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Σέβομαι όλες τις ομάδες που έχω παίξει στην Ελλάδα, όμως αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας είναι ότι θα τα δώσω όλα».

Για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα είναι το όραμα που υπάρχει για το μέλλον. Θέλω να τη βοηθήσω να φτάσει εκεί που θέλει».

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα:

«Η ομάδα διαθέτει εμπειρία. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι και πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς!»

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του τμήματος κ. Χατζηβασιλειάδης ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ είχε δύο επιτυχημένες χρονιές παίρνοντας το πρωτάθλημα. Φέτος στόχος είναι η άνοδος, αλλά θέλουμε φυσικά και το πρωτάθλημα. Είναι στόχος του κ. Αμοιρίδη που στηρίζει το τμήμα. Είναι τιμή μου που υποστηρίζω το τμήμα από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το όραμα μας δε σταματάει εκεί. Στοχεύουμε και στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά στον ΠΑΟΚ μας αρέσουν τα δύσκολα και έτσι θα κάνουμε το επόμενο βήμα».