Τι συμβαίνει στο βολεϊ του ΠΑΟΚ

263

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που σ΄ αυτή τη φάση δεν θυμίζει σε πολλά πράγματα, την ομάδα που κατέκτησε τον Μάιο του τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Μετά την αλλαγή προπονητή, με τον Ρίτσι αντί του Ελγκέτα, και την αντικατάσταση του Γκομεζ, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανασκουμπωθεί, να βάλει τις πινελιές, που λείπουν και να φορτσάρει στο υπόλοιπο της σεζόν για το τέταρτο σερί πρωτάθλημα.

Τελευταία τα αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλά, με τον ΠΑΟΚ να χάνει από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, να χάνει από τον Ηρακλή στη Μίκρα και να χρειάζεται τάι μπρέικ για να κερδίσει στην Κηφισιά, έχοντας ήδη χάσει την 1η θέση απο τον Ολυμπιακό.

Ο Ρίτσι περιμένει να περάσουν οι μέρες και να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο διαγώνιος, πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά.

Ο Βούλγαρος Νικολάι Ουσίκοφ είναι εξαιρετικός διαγώνιος, έχει υπογράψει πριν μία εβδομάδα, αλλά αυτη τη στιγμή είναι στην πατρίδα του, γιατί πρέπει να παίξει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου με την Νετφτοχιμίκ, την ομάδα του. Το φάιναλ φορ είναι το Σαββατοκύριακο 13-14/1, τελειώνουν οι συμβατικές του υποχρεώσεις και τη Δευτέρα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι να έρθει, διαγώνιος παίζει ο Γκιόν Μαρτίνεζ, χωρίς να είναι αυτή η θέση του. Απλά προσπαθεί…

Το δεύτερο κομμάτι, που λείπει από το παζλ του ΠΑΟΚ είναι ένας κεντρικός. Με τον Ντέιβιντ Λι έγιναν επαφές για να επιστρέψει, αλλά τα χρήματα που ζήτησε για 4 μήνες, ήταν υπερβολικά.

Λέγεται ότι ο Αμερικάνος ζήτησε 40-50 χιλιάδες δολάρια, που υπό άλλες συνθήκες θα ζητούσε για ολόκληρη σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τα δώσει και υπέγραψε στην Αργεντινή.

Με την έλευση του Ουσίκοφ και την απόκτηση ενός καλού κεντρικού, η μάχη του πρωταθλήματος θα ανάψει…