Το μυαλό στην πρεμιέρα!

Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ και άπαντες στον Δικέφαλο στρέφονται τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του «ασπρόμαυρου» Α.Σ. :

Η καλοκαιρινή προετοιμασία τελείωσε, τα φιλικά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν, και πλέον το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στην «πρεμιέρα» της Handball Premier απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, έχει ξεκάθαρη εικόνα πλέον για το ρόστερ του Δικεφάλου, και πλέον δουλεύει στις τελευταίες ατέλειες προκειμένου ο ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος στην… πρεμιέρα.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει βίντεο-ανάλυση των φιλικών που δόθηκαν, αλλά και άφθονη αμυντική και επιθετική τακτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Απόδειξη της καλής δουλειάς που έγινε κατά την περίοδο της προετοιμασίας το γεγονός πως η ομάδα δεν αντιμετώπισε κανέναν τραυματισμό.

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο Bogdan Meduric δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είχαμε μια σκληρή προετοιμασία, στην οποία δουλέψαμε σωστά. Στα φιλικά, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα έδειχνε όλο και καλύτερη και πιστεύω είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την… πρεμιέρα του πρωταθλήματος».