Τσαλόπουλος: «Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και πάμε για το πρωτάθλημα!»

87

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 μίλησε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακό, που έβαλε τον Δικέφαλο σε θέση οδηγού στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Ένα βήμα κάναμε και χρειάζονται άλλα δύο».

Για το αν άλλαξε προς το καλύτερο πλέον η ψυχολογία:  Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που δεν φοβήθηκε στο 24-19. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσής που να μην αναρωτήθηκε μήπως συμβεί και πάλι το ίδιο. Έχει δημιουργήσει μεγάλο κακό σε όλους μας. Μας είχε γίνει απωθημένο και μας ακολουθούσε».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ετοιμάζεται να γεμίσει το Παλατάκι:«Βρίσκομαι στον ΑΣ τώρα και συζητάμε επί σεναρίων. Για την περίπτωση που θα είναι 2-0 ή 1-1 η σειρά. Αλλάζουν πολλά και στη διάθεση των εισιτηρίων. Τελείως διαφορετικά θα είναι τα πράγματα αν γίνει το 1-1, που δεν το εύχομαι. Μακάρι να γίνει το 2-0 και να έρθουμε εδώ για να το διασκεδάσουμε».

Για τον στόχο που υπάρχει: «Έλληνες είμαστε και ΠΑΟΚτσήδες. Εύκολα πέφτουμε και εύκολα σηκωνόμαστε. Είχε πέσει η ψυχολογία και η διάθεση του κόσμου. Πέρασε αυτό και πλέον πάμε μπροστά για να πάρουμε το πρωτάθλημα».