«Υποσχέθηκα ότι θα γυρίσω στην Κούβα πρωταθλητής»

141

Ο MVP της σημερινής νίκης του ΠΑΟΚ, Ρολάντο Σεπέντα μίλησε μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας στο Ρέντη τονίζοντας πως έχει δώσει υπόσχεση να γυρίσει στην πατρίδα του, πρωταθλητής. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι δεν μας πήγε καλά στην αρχή, αλλά δεν παραδοθήκαμε ποτέ. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, εμείς όμως είχαμε μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη θέληση. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη της Τετάρτης, επηρέασε πολύ και τις δύο ομάδες και πλέον ξέραμε τι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε ξανά».

Αναφορικά με τη δική του εμφάνιση, ο Σεπέδα σχολίασε:
«Όλοι δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με 2-0 νίκες. Στην Κούβα υποσχέθηκα ότι θα γυρίσω ως πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ και θέλω να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Εμείς οι Κουβανοί δεν εγκαταλείπουμε ποτέ.
Ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στον οποίο οφείλω πολλά. Μετά από τις άτυχες στιγμές που προηγήθηκαν στις άλλες διοργανώσεις, είχα χρέος απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της, που μου έδωσε δύναμη και πιστεύει σ’ εμάς. Τη Δευτέρα θέλουμε να τους έχουμε όλους κοντά μας, για να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά τώρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση».

Τέλος, σχετικά με τον τελευταίο πόντο του αγώνα και την απαράδεκτη αντίδραση από πλευράς ηττημένων, οι οποίοι έδειξαν ότι δεν ξέρουν να χάνουν, ανέφερε:
«Το μόνο που έκανα, ήταν να αγγίξω το σήμα του ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν άρεσε σ’ αυτούς που φώναζαν υπέρ του Ολυμπιακού και μας αποδοκίμαζαν σ’ όλο το παιχνίδι. Πλέον ξέρω πώς είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα και δεν μου φαίνονται τόσο παράξενες οι αντιδράσεις τους. Εγώ κάνω το παιχνίδι μου και όταν ολοκληρώθηκε το ματς έδειξα ότι αγωνίζομαι και κερδίζω για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».