Φάιναλ φορ ντροπής για το χάντμπολ – Σφαγή του ΠΑΟΚ

644

Σε έναν ημιτελικό ντροπή για το χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ λύγισε στη Γλυφάδα κι έχασε από τον Ολυμπιακό, αφού καταστρατηγήθηκαν όλοι οι κανονισμοί!

Αυτό που έγινε στη Γλυφάδα είναι μια άνευ προηγουμένου σφαγή, αφού ο Ολυμπιακός σκόραρε στα 8” πριν το τέλος κάνοντας το 22-21 κι ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν να κάνουν γρήγορα τη σέντρα, ο Σανίκης του Ολυμπιακού, έπιασε τη μπάλα στα 29.58” και την πέταξε στην κερκίδα για να λήξει το παιχνίδι.

Σφαγιαστική ήταν η διαιτησία για τον ΠΑΟΚ και σ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ο Τσάκωνας και Χάσκης έπαιξαν ξεκάθαρα Ολυμπιακό επιτρέποντας τους παίκτες του να παίζουν κατς στην άμυνα!

Εκτός των άλλων, η Ομοσπονδία επέτρεψε την παρουσία 30-40 οπαδών του Ολυμπιακού στην κερκίδα, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος για 45 λεπτά και πάλεψε γενναία, παρά την απουσία του αρχηγού του, Θόδωρου Πετρίδη, αλλά είχε να αντιμετωπίσει και τους δύο διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ είχε σταθερά το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του, προηγήθηκε 13-9 στο ημίχρονο και στα μέσα του δευτέρου μέρους, οι διαιτητές έκαναν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να δώσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Το 13-17 έγινε 19-17, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει και να προηγηθεί με 19-20, αλλά στην τελευταία επίθεσή του δόθηκε επιθετικό(!) φάουλ στον Κοκώνη, που έφαγε ανελέητο ξύλο και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με γκολ στα 8 δεύτερα πριν το τέλος.