“Χαίρομαι που έμεινα”

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Γιάννης Τακουρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και στην απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Ήρθα πριν από τρία χρόνια περίπου και από την πρώτη μέρα δίνω τα πάντα. Χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού και θέλω να συνεχιστεί. Φέτος συμφωνήσαμε νωρίς αυτή την παραμονή. Ήταν αυτό που θέλαμε και οι δυο πλευρές και πήγαν όλα καλά και χαίρομαι για αυτό».

 

Για την εμφάνιση του στο ματς με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό: «Εγώ δίνω ότι μπορώ σε κάθε ματς. Σαφώς και στα παιχνίδια που κρίνουν πολλά, το κίνητρο είναι ισχυρό. Σε εκείνο το ματς και εγώ και όλη η ομάδα πήγε καλά. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι και δικοί μου».

 

Για τη νέα χρονιά και τους στόχους: «Δεν αλλάζει κάτι. Να είμαστε στην κορυφή. Αυτή η τετραετία για τον ΠΑΟΚ φέρνει τίτλους και πρέπει να το συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή του αθλήματος και πρέπει να παραμείνουμε εκεί».

 

Για τη μεταγραφή του Τζούριτς: «Νομίζω ότι αυτή η μεταγραφή δείχνει τους στόχους που θέτει η διοίκηση. Είναι τεράστια μεταγραφή στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι από τους καλύτερους διαγώνιους στον κόσμο. Θα δεθεί με την ομάδα, είναι μαχητής παίκτης, δεν θέλει να χάνει και είμαι σίγουρος ότι θα ηγηθεί του ΠΑΟΚ και θα είμαστε καλά μαζί του».

 

Για την αποχώρηση του Κουμεντάκη στον Ολυμπιακό: «Αυτά υπάρχουν στον επαγγελματισμό. Με τον Κουμεντάκη είμαστε φίλοι, είναι απόφαση που πήρε και πρέπει να τη σεβαστώ. Αλλά από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες, σίγουρα θα βοηθούσε αν έμενε αλλά έτσι είναι αυτά».