Όλα για την νίκη!

33

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο με τους «ασπρόμαυρους» να στοχεύουν την νίκη, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι, με μοναδικό απόντα τον τερματοφύλακα, Κώστα Γαλανίδη.

Αναλυτικά, από την σχετική ενημέρωση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχεται αύριο Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Α.Ο.Π. Φαλήρου για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να ολοκληρώσει δύσκολη χρονιά. Στην προσπάθειά του αυτή, θα έχει μαζί του το μεγαλύτερο όπλο του, τον Λαό του ΠΑΟΚ, στον οποίο σχετικό κάλεσμα απηύθηνε ήδη το τμήμα.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του Ομίλου αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα με ελεύθερη είσοδο, αναγνωρίζοντας την έως τώρα βοήθεια και στήριξη που παρείχαν οι φίλαθλοι στο τμήμα.

Με μία προπόνηση σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, από τον οποίο θα απουσιάσει και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης.