Έκλεισε Ριβέρα ο ΠΑΟΚ

35

Μετά την ανακοίνωση του διεθνή κεντρικού Γ. Τακουρίδη, ο πρώην διεθνής 38χρονος Κοσταρικανός ακραίος πετοσφαιριστής Χοσέ Ριβέρα είναι ο εκλεκτός του Γ. Καλμαζίδη και των επιτελών του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την θέση του ακραίου με καλή υποδοχή κάτι που έψαχνε ο Δικέφαλος απο το καλοκαίρι μετά και την «φυγή» του Σαφρανοβιτς!

Ο ΠΑΟΚ μετά και την «φυγή» Σαφρανοβιτς έφερε το καλοκαίρι τον Σκότ Χάρτλευ ο οποίος έκανε μόνο λίγες προπονήσεις με την ομάδα του Δικεφάλου αλλά δεν ικανοποίησε και αποχώρησε «κακήν κακός» πριν κάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα…μια άτυχη επιλογή του ΤΑΠ που τελικά άφησε την ομάδα με 3 ξένους και χωρίς αντικαταστάτη του Σαφράνοβιτς και ο ΠΑΟΚ είχε εμφανέστατο πρόβλημα σε εκείνη την θέση και στην υποδοχή!

Ο Χοσέ Ριβέρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOKPlanet.gr χθες 15/12 έκανε προπόνηση με την ομάδα του Δικεφάλου και αναμένετε τις επόμενες ημέρες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου(16 η 17/12) να ανακοινωθεί και επίσημα απο το τμήμα ώστε να μπορεί να αγωνιστεί αν πάνε όλα καλά το Σάββατο με τον Ολυμπιακό και έτσι να κλείσει ο Δικέφαλος τις χειμερινές μεταγραφές του νωρίς κάτι που το χρειαζόταν καθώς θέλει οι νέοι παίκτες να μπουν απο νωρίς στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθεια του Δικεφάλου να ανέβει βαθμολογικά ξανά στις πρώτες 2 θέσεις του βαθμολογικού πίνακα καθώς μετά και τις ήττες απο Κηφισιά και Φοίνικα ο Δικέφαλος έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας!

Ο Χοσε Ριβέρα ακόμη και αν ανακοινωθεί αύριο απο την ομάδα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Νόλικο για το Τσάμπιονς Λίγκ.

Την αγωνιστική περίοδο 2006-07 αγωνίστηκε με τη βελγική Νόλικο Μάασεικ(σημερινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λίγκ). Την τριετία 2007-10, ο Χοσέ Ριβέρα αγωνίστηκε στην Ελλάδα, αρχικά με τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2007-08), έπειτα με αυτή του Ολυμπιακού Πειραιώς (2008-09) κι έπειτα με αυτή της Ε.Α. Πατρών (2009-10).

Πηγή : paokplanet