«Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι το διαζύγιο με τον Γιάννη Καλμαζίδη κι ο μέχρι πρότινος προπονητής του, έριξε φως στα αίτια του διαζυγίου αυτού, αφήνοντες πολλά καρφιά για τον Γιώργο Ανδρέου!

Τον κατηγόρησε για παρεμβάσεις στο έργο του, που κατά τον ίδιο, ήταν ο λόγος που χάλασε το “γλυκό”, αλλά και για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος.

“Δεν φεύγω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι ζήτησα πολλά, βγήκαν κάποια νούμερα προς τα έξω. Είναι εύκολη δικαιολογία, αλλά δεν είναι έτσι. Ζήτησα αυτά που δικαιούται ένας προπονητής, χωρίς υπερβολές. Η διαφορά μας ήταν 2-3 χιλιάδες ευρώ. Ήταν πρόφαση, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αυτό εισέπραξα εγώ. Και του χρόνου, δεν θα είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή, απ΄ αυτά που θα έδινε σε μένα” είπε ο Καλμαζίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις, που αναφέρθηκε στα όσα συνέβαιναν μέσα στη χρονιά.

“Το θέμα είναι πως από νωρίς εισέπραξα το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, ακόμη και μέσα στη σεζόν! Ακόμη και μετά το Κύπελλο, είχαμε κάποια συμβάντα, εγώ δεν θέλω να δέχομαι κάποιες παρεμβολές στη δουλειά μου. Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ και μάλλον αυτό δεν άρεσε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εντάσεις, καμιά φορά προκύπτουν θετικά από τις εντάσεις, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Είμαι πικραμένος, θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι. Μίλησα με τον πρόεδρο πριν ένα μήνα και σήμερα μου πήρε τηλέφωνο. Και να εξοφλούμε τα χρωστούμενα. Γιατί ακόμη υπάρχουν οφειλές. Γεμίσαμε το Παλατάκι τόσες φορές, δεν είναι να μας χρωστάνε δύο μισθούς”, κατέληξε.