Κολυμβητήριο «Άρης Γρηγοριάδης»

108

Με δελτίο Τύπου ο ΑΣ Άρης ενημέρωσε για τα θέματα που συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο. Από όλα ξεχωρίζει η απόφαση του ερασιτέχνη, κατόπιν εισήγησης του προέδρου Χάρη Παπαγεωργίου, να δοθεί στο κολυμβητήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» το όνομα του Άρη Γρηγοριάδη.

Πιο αναλυτικά:
«Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στις 13:00 με θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Όμηρο Φωτιάδη για την πορεία της Π.Α.Ε. από την οποία περιμένουμε να ευοδωθούν οι προσπάθειες της, μετά από τη διευρυμένη συνάντηση που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Ντίνο Κούη η οποία ήταν σε άριστο κλίμα, και αναμένουμε τη πρόταση συνεργασίας για το βασικό θέμα των ακαδημιών.

Το μέλος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης ενημέρωσε για την πρόοδο επαφών που είχε για τα θέματα του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ.

Με εισήγηση του προέδρου αποφασίστηκε το κολυμβητήριο στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης να φέρει το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη. Αυτό τιμά τον αθλητή και είναι το ελάχιστο που κάνει ο σύλλογος για τις τεράστιες επιτυχίες του».