Τάε Κβον Ντο στη ΧΑΝΘ

36

Έφτασαν τους 496 οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες, από 80 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα, που παίρνουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf παίδων, κορασίδων, παμπαίδων παγκορασίδων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες στο νέο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, στην Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή βράδυ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε συμμετοχή αθλητών και αθλητριών πρωτάθλημα, αλλά και το πιο σημαντικό μια και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μέλλον του αθλήματος.

«Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και αγωνιστικά και οργανωτικά. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλήματός μας και η Ομοσπονδία και οι σύλλογοί μας, όλοι μαζί φροντίζουμε για την συνεχή βελτίωσή τους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Χθες Παρασκευή, πρώτη μέρα των αγώνων το πρόγραμμα περιελάμβανε το αγώνισμα των Tul με όλες τις ηλικίες, σήμερα Σάββατο θα διεξαχθεί το αγώνισμα της μάχης για τις μικρές ηλικίες 11 και 12 χρονών, ενώ τα αντίστοιχα αγωνίσματα για τις μεγαλύτερες ηλικίες, 13 και 14 ετών θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή.