Στοίχημα μετά την Ευρώπη: Κόντρα στις κουρασμένες, ταξιδεμένες και απογοητευμένες ομάδες

Το σαββατοκύριακο μετά από εβδομάδα αγώνων στην Ευρώπη προσφέρεται πάντοτε για
κοντράρισμα ορισμένων ομάδων, λόγω της κούρασης.

Ειδικά για εκείνες που έλαβαν μέρος στο Europa Ling η κούραση είναι μεγαλύτερη καθώς είχαν αγώνα μεσοβδόμαδα για δύο συνεχόμενες ομάδες. Έτσι μπορεί το περασμένο σαββατοκύριακο να μην σημείωσαν μεγάλες απώλειες αλλά αυτό, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα.

Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι για τις ομάδας οι οποίες ταξίδεψαν εκτός έδρας για τον ευρωπαϊκό τους αγώνα και παίζουν επίσης εκτός έδρας στο πρωτάθλημά τους. Μάλιστα αν αποκλείστηκαν κιόλας είναι το χειρότερο σενάριο γι΄ αυτές.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι η Μαρσέιγ και η Γαλατάσαράι. Δυσκολίες θα έχουν οι ομάδες που έχουν ένα ταξίδι, δηλαδή είτε παίξανε έξω στην Ευρώπη αλλά τώρα παίζουν στην έδρα τους, είτε παίξανε μέσα στην Ευρώπη και τώρα έχουν αγώνα εκτός έδρας και είναι απογοητευμένες λόγω αποκλεισμού. Τέτοιες είναι οι Αουσμπουργκ και Σεντ Ετιέν, για την πρώτη περίπτωση και η Αθλκέτικ Μπιλμπάο με τη Σάλκε, για τη δεύτερη. Μπορούμε να τις κοντράρουμε όλες.

Μια τρίτη κατηγορία είναι οι ομάδες οι οποίες έδωσαν σκληρούς αγώνες έξω αλλά τα κατάφεραν και τώρα παίζουν στην έδρα τους (ένα ταξίδι αλλά χαρά), όπως η Βιγιαρεάλ η Άντερλεχτ και η Φενέρ, καθώς και εκείνες που έδωσαν επίσης σκληρούς αγώνες στην έδρα τους αλλά δεν τα κατάφεραν και τώρα παίζουν πάλι εντός (κανένα ταξίδι αλλά απογοήτευση), όπως ο Ολυμπιακός και η Αϊντχόφεν. Αυτές είναι καλά να μην τις εμπιστευτούμε, όταν είναι πολύ δυνατό φαβορί (σε απόδοση μέχρι 1,60) και να τις παίξουμε Χ στις περιπτώσεις που είναι μεν φαβορί αλλά με ψηλή απόδοση (κοντά στο 2.00).

Δεν ασχολούμαστε με τις ομάδες οι οποίες έπαιξαν αγώνα στην έδρα τους και νίκησαν και
τώρα παίζουν πάλι μέσα εύκολο αγώνα, εκείνες που έδωσαν αγώνες στους οποίους η
πρόκριση είχε κριθεί (αδιάφορες) και με τους αγώνες ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες
είναι κουρασμένες και οι δύο.

Προσοχή όμως. Η πρόβλεψη για ήττα αυτών των ομάδων δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί για όλες. Άρα το στοίχημά μας πρέπει να είναι σε μονά αποδεκτά.

Συνοπτικά οι αγώνες στους οποίους εμπλέκονται ομάδες οι οποίες έδωσαν αγώνες μεσοβδόμαδα και είναι κουρασμένες και ενδεχομένως ταλαιπωρημένες ή/και απογοητευμένες και προσφέρονται για στοιχηματισμό κόντρα φαίνονται στον παρακάτω πίνακα;

st1Του ειδικού συνεργάτη