ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ποιός θα σηκώσει την κούπα του Champions League;

Ρεάλ Μαδρίτης ή Λίβερπουλ; Λίβερπουλ ή Ρεάλ Μαδρίτης; Το μεγάλο ερώτημα θα απαντηθεί το βράδυ στο Κίεβο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να… μαντέψουμε κάποια πραγματάκια για τον τελικό του Champions League!

Αντικειμενικά, η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει καλύτερο και πιο πλούσιο ρόστερ από τη Λίβερπουλ. Σίγουρα σε τέτοια ματς παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, ωστόσο η ποιότητα είναι ένα σημαντικό κριτήριο.

Σημαντικό στοιχείο της αποψινής μάχης αποτελούν τα ζευγάρια Μανέ-Καρβαχάλ, Σαλάχ-Μαρσέλο, Κριστιάνο-Λόβρεν (και Φαν Ντάικ). Οι επιθετικοί των δύο αντιπάλων είναι σκέτοι δαίμονες και από την αποτελεσματικότητά τους θα κριθούν πολλά!

Επειδή είναι πολύ δύσκολο, έω αδύνατο, να προβλέψει κανείς αποτέλεσμα σε αυτόν τον τελικό, θα παίξουμε… μπάλα με άλλες επιλογές. Συγκεκριμένα, θα εστιάσουμε στις κάρτες, που προσφέρουν πολύ καλές αποδόσεις.

Για το λόγο αυτό, θα διαλέξουμε τον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Τζέιμς Μίλνερ να δεχτούν κάρτα στο ματς. Πρόκειται για δυναμικούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν δύσκολους αντιπάλους (ο Μίλνερ θα έχει τον μπελά Ίσκο) και με το πάθος που τους διακρίνει εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε σκληρά μαρκαρίσματα. Επιπλεόν, οι αποδόσεις είναι πολύ ικανοποιητικές.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ Ντάνι Καρβαχάλ Να δεχτεί κάρτα @2.40 stoiximan.gr

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ Τζέιμς Μίλνερ να δεχτεί κάρτα @3.25 stoiximan.gr