Αλαλούμ με Ντε Χέα…

Το μεταγραφικό «κάζο» του καλοκαιριού ανήκει με διαφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού ενώ συμφώνησε με την Μάνστεστερ για την απόκτηση του Ντε Χέα δεν κατάφερε να τον αποκτήσει λόγω καθυστέρησης στην ανταλλαγή εγγράφων! 

Μάλιστα η διοίκηση των «Μερένχες» εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας γιατί δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Αναλυτικά: 

«Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και όσο πιο άμεσα γινόταν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Από τις 13:39 είχαμε ανταλλάξει τα συμβόλαια και η Γιουνάιτεντ απάντησε με ορισμένες διορθώσεις και παρατηρήσεις, στις 21:43! Εμείς αποδεχθήκαμε αυτές τις διορθώσεις γιατί θέλαμε να γίνει η μεταγραφή.

Στις 23:32 στείλαμε πίσω τα έγγραφα με υπογραφές και η Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας 20 λεπτά αργότερα.

Στις 00:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να εισάγει τα έγγραφα της συμφωνίας στο σύστημα μεταγραφών της ΦΙΦΑ και εμείς προσπαθήσαμε λάβαμε τα έγγραφα αυτά για να κάνουμε το ίδιο στις 00:02. Στις 00:26 μας ήρθε πρόσκληση από το σύστημα για την εισαγωγή των στοιχείων του Νταβίντ Ντε Χέα παρά το γεγονός πως πλέον ήταν εκπρόθεσμο για εμάς, αλλά όχι για την Αγγλία όπου συνεχιζόταν η μεταγραφική περίοδος. Έτσι, απλά τα στείλαμε στη διοργανώτρια αρχή, γνωρίζοντας όμως ότι δεν θα ίσχυε…».