Αυτός είναι ο Μπουσουφά!

42

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για «δεκάρι» και την τελευταία ώρα έχει βγει μια πληροφορία για ενδιαφέρον για τον Μαρκ Μπουσουφά της Λοκομοτίβ Μόσχας. 

Ο σίγουρα ταλαντούχος Μπουσουφά βρίσκεται στα 31 του χρόνια και βρίσκεται στην πόρτα  της εξόδου από τον Ρώσικο σύλλογο και το όνομα του ακούγεται για τον «δικέφαλο». Την ποιότητα λοιπόν την έχει για να πληρεί την πρώτη προϋπόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να γίνει μια μεταγραφή, δηλαδή να «είναι καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες». Στο «δικέφαλο« όμως υπάρχει ακόμα μια εξίσου σημαντική παράμετρος, αυτή του να είναι έτοιμος για να προσφέρει άμεσα. Σε αυτό ο Μαροκινός επιθετικός μέσος δείχνει να «χάνει».

Φέτος με την φανέλα της Ρωσικής ομάδας έχει μόλις μια συμμετοχή για σαρανταπέντε λεπτά μάλιστα, στις 2 Αυγούστου με την Ντιναμό Μόσχας. Έκτοτε δεν έχει μπει ούτε αποστολή και είναι υπό παραχώρηση από την  Λοκομοτίβ.

Τα νούμερα του ούτε πέρσι δεν ήταν γεμάτα, αφού σε 20 συμμετοχές ήταν με τρία γκολ και έξι ασίστ. Δηλαδή την προϋπόθεση του έτοιμου δεν την καλύπτει σε καμία περίπτωση.