«Δεν με πλήρωσε ο Ηρακλής, θα δεχόμουν και χίλια ευρώ»

147

Το ότι ήταν διατεθειμένος να συμβιβαστεί και με χίλια ευρώ από τα χρωστούμενα του Ηρακλή στο πρόσωπο του, ανέφερε σε συνέντευξη του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Αντωνιού. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει προσφυγή κατά του «γηραιού» που απειλείται μάλιστα και με αφαίρεση βαθμών για την περίπτωση του, αφού παρά τα αντίθετα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αν πληρώθηκε: «Δεν πήρα καθόλου χρήματα. Πήγα και πριν δύο μέρες και χθες στην τράπεζα και είδα πως δεν μπήκαν καθόλου χρήματα. Κανείς δεν με ειδοποίησε από τη διοίκηση του Ηρακλή. Από τις ιστοσελίδες ενημερώθηκα ότι επιστρέφουν οι βαθμοί και ότι πληρωθήκαμε εγώ και ο Μπλέτσας. Όμως πήγα στην τράπεζα και είδα ότι δεν μπήκαν χρήματα».

Για το διάστημα που έπαιξε στον Ηρακλή: «Ήρθα το καλοκαίρι αφού δοκιμάστηκα. Δεν έπαιξα καθόλου, δεν έκανα καμία συμμετοχή».

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Βάσει της προσφυγής είναι 9780 ευρώ. Όταν έφυγα με χρωστούσαν τέσσερις χιλιάδες. Εγώ τρεις χιλιάδες τους ζήτησα, αλλά έστω και ένα χιλιάρικο να μου έδιναν θα συμβιβαζόμουν. Δεν μου έδωσαν τα χρήματα αυτά και μου αντιπρότειναν κάτι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Να πάρω χίλια ευρώ τον Μάιο. Δεν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα. Ο τρόπος συμπεριφοράς με ενόχλησε».

Για το αν θα απέσυρα τώρα την προσφυγή παίρνοντας λιγότερα χρήματα: «Εξαρτάται από το πόσα λιγότερα. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά. Μπορεί να συμβιβαστώ. Όμως, δεν με ειδοποίησε κανείς ακόμη. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολλά τα χρήματα. Πιστεύω ότι έχουν να τα δώσουν. Απλώς το καθυστερούν μήπως συμβιβαστώ και γλιτώσουν κάποια χρήματα παραπάνω».