«Πουλάει» ο Γιαννούλης!

Με ιδιαίτερο τρόπο εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης στην αγορά του παιχνιδιού Fantasy της Super League, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η λίγκα:

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι η πιο δημοφιλής «αγορά» για την 9η Αγωνιστική, στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει αποκτηθεί από 238 νέους προπονητές για την 9η αγωνιστική ενώ συνολικά το 27% των μάνατζερ τον έχουν επιλέξει στην ομάδα τους.

Ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα, καθώς 204 νέοι παίκτες τον επέλεξαν στην ομάδα τους για την 9η αγωνιστική και ακολουθεί ο επιθετικός του Βόλου, Χοακίν Τόρες με 203 νέους προπονητές να τον «αγοράζουν» για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο μέσος της ΑΕΛ Αμρ Ουάρντα αποτελεί την 4η δημοφιλέστερη «αγορά» (201) ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει, ο μέσος του Άρης Γιάννης Φετφατζίδης με 199 νέες «αγορές», και τη «φήμη» του να φτάνει στο 49%.

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας και του Play Store (για συσκευές Android).