Στον Αυγενάκη επιτέθηκε ΕΠΣ Κοζάνης

Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη έστειλε η ΕΠΣ Κοζάνης στον οποίο και επιτίθεται για το μητρώο αθλητικών φορέων αλλά και για τηνα επιχορήγηση που θα πρέπει να δοθεί στα σωματεία.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι όπως φαίνεται κανείς από τους συνεργάτες σας στο Υπουργείο και στην ΓΓΑ δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι, πως λειτουργεί και με ποιες θυσίες υφίσταται η πλειονότητα των ποδοσφαιρικών σωματείων (όσα βέβαια παραμένουν ενεργά).

Αλλιώς θα σας πληροφορούσαν ανάλογα. Σαν ΕΠΣ Κοζάνης εκφράζοντας τα αισθήματα αγανάκτησης των ρομαντικών ανθρώπων που κρατάνε ακόμη ζωντανά τα τελευταία κύτταρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της δύναμης μας. Σας προτρέπουμε να δώσετε επιτολή εντολή να εκταμιευτεί αυτή η ρημάδα και πολυδιαφημιζόμενη επιχορήγηση στα ενεργά σωματεία (τελευταία φορά δόθηκε το 2008 και μόνο στα σωματεία της Α’ κατηγορίας) και παράλληλα να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. μέχρι το τέλος του 2020) να τακτοποιήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το μητρώο αθλητικών φορέων που σημειωτέον πριν μερικά χρόνια το 90% των σωματείων είχε αποστείλει ξανά για να πάρει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση».